Underhåll

Service och reparationer av truckar har alltid varit en av stöttepelarna i vår verksamhet och kommer alltid att så vara. En stillastående truck kan vara kostsamt så vår snabbhet och kunskap är av yttersta vikt. Med erfarna och utbildade servicetekniker som har tillgång till de senaste diagnostikprogrammen tillgängliga minimerar vi risken för stillestånd för Dig som kund.

karta_cutted

Resurser

Våra fältservicetekniker utgår alltid från hemmet och har fullt utrustade bussar med allt man kan tänkas behöva för att sköta service och underhåll på truckar av de flesta märken. Våra tekniker är boende på olika orter i södra Sverige och vi ser alltid till att Ni får den som har närmast till Ert företag vid service- eller reparationsarbeten.

Utöver teknikerna har vi även verkstäder samt reservdelslager i Hässleholm, Helsingborg och Alvesta.

Genom våra stora reservdelslager med delar till både nya och äldre truckar samt dagliga leveranser av reservdelar har vi skapat ultimata förutsättningar för att minimera stillestånd.

Tjänster

Vi utför service- och reparationsarbeten på de flesta truckmärken och gör självklart även brandinspektionskontroll samt gaffeltester.

Serviceavtal

Vi erbjuder serviceavtal till fasta servicepriser där vi, om önskat, kan ta över kontrollen av Era truckar. Med detta menar vi att vi ser till att trucken får service enligt gällande protokoll samt att gaffeltest och brandinspektionskontroll görs årligen enligt rekommendation från arbetsmiljöverket. Vi erbjuder även uppföljning av maskinerna där vi tillsammans med kunden kan göra en analys av kostnaderna samt åtgärdsprogram.

Välkommen att kontakta oss via formuläret eller genom att ringa vår växel

Fyll i nedan så kontaktar vi er så fort som möjligt

Våra produkter

Från begagnad till ny!


Tips! För att se hur vi förädlar en truck innan leverans så klicka på filmen. Där kan Du följa samtliga steg i förädlingsprocessen.