Uthyrning

Vi erbjuder alla typer av truckar för uthyrning - allt från kort till lång tid. Vårt stora trucklager samt flotta av hyrtruckar gör att vi i de flesta fall kan tillgodose just Ert behov. Vi har allt från lagertekniksmaskiner till en 16-motviktstonstruck som kan hyras både med gafflar och rullklämmesaggregat. Vi har depåer av hyrtruckar både i Hässleholm och på våra filialer i Helsingborg och Alvesta.

Korttidshyra

Är behovet bara för några dagar eller vet Ni inte hur länge ni kan tänkas behöva hyra trucken? Genom ett korttidsavtal täcker vi Ert kortsiktiga behov av truck.

Leasing

Behöver ni hyra truck långsiktligt? Med vår förmånliga leasing har Ni möjlighet att hyra trucken över längre tid där trucken efter sista hyresfakturan övergår till Er.

Rental

Vi erbjuder även funktionshyra, det vill säga att Ni betalar endast för funktionen. Genom ett fast månadspris för truck inklusive service och reparationer kan Ni alltid hålla full bevakning över Era kostnader.

För mer information om hyror kontakta Pontus Holm på 0709 51 90 45 eller fyll i formuläret nedan.

Fyll i nedan så kontaktar vi er så fort som möjligt

Våra produkter

Från begagnad till ny!


Tips! För att se hur vi förädlar en truck innan leverans så klicka på filmen. Där kan Du följa samtliga steg i förädlingsprocessen.