Vår historia

Bo-Göran Fredin startade i slutet av 1996 Snapphanetruck med en idé om att sälja begagnade truckar som ett alternativ till att köpa en fabriksny truck. Bo-Görans tanke var att hålla sig till Hässleholm med omnejd och inom några år kanske sysselsätta 5-5 personer. Idag är vi 31 anställda på Snapphanetruck med huvudkontor i Hässleholm och verkstäder i Helsingborg samt Alvesta. Vi har en serviceorganisation som täcker större delarna av Götaland och säljer truckar över hela landet men även en del på export. Även om mycket har hänt så håller vi fortfarande fast vid våra ursprungsidéer.

Vi är ambitiösa

Vårt yttersta ledord i verksamheten är kvalitet. Ursprungsidén var att köpa begagnade truckar från Tyskland, ta trucken till verkstaden i Hässleholm, gå igenom trucken, lacka trucken och leverera den till kund med garantier som överskrider förväntningarna. Vi är mycket offensiva när vi säger att våra begagnade maskiner är ett alternativ till nyköp men vi står för var vi säger och vi har mycket noggranna kvalitetssystem i produktionen för att inget ska falla mellan stolarna.

img-om-oss@2x

Vi fortsätter vår expansion

Vi fortsätter vår expansion

Mycket har hänt sedan 1996 och vi har idag fältservicetekniker i de flesta hörn av södra Sverige, vi har ca 350 hyrtruckar ute på olika håll i landet och vi håller alltid ett lager av truckar på 50-75 maskiner. Vi nöjer oss dock inte där utan vi fortsätter vår expansion – den senaste satsningen är etableringen av en ny verkstad i Alvesta.

Snapphanetruck ägs från och med den 1 november 2017 av Toyota Material Handling Sweden AB.

Kontakta oss
img-kontakta-oss
img-service

Våra produkter och lösningar

Köpa ny truck

Kolla in vårt utbud av nya Toyota truckar. Allt från den minsta lyftvagnen till den stora motviktstrucken.

Begagnade truckar

Vår nisch har alltid varit begagnade truckar levererade i nyskick och vi fortsätter i den andan.

Hyrlösningar

Vi erbjuder alla typer av truckar för uthyrning – allt från kort till lång tid. Vårt stora trucklager samt flotta…