Truckservice och reparationer av truckar har alltid varit en av stöttepelarna i vår verksamhet och kommer alltid att så vara. En stillastående truck kan vara kostsamt så vår snabbhet och kunskap är av yttersta vikt. Med erfarna och utbildade servicetekniker minimerar vi risken för stillestånd för Dig som kund.

Resurser

Våra fältservicetekniker utgår alltid från hemmet och har fullt utrustade bussar med allt man kan tänkas behöva för att sköta service och underhåll på truckar av de flesta märken. Våra tekniker är boende på olika orter i södra Sverige och vi ser alltid till att Ni får den som har närmast till Ert företag vid service- eller reparationsarbeten.

Utöver teknikerna har vi även verkstäder samt reservdelslager i Hässleholm, Helsingborg.

Genom våra stora reservdelslager med delar till både nya och äldre truckar samt dagliga leveranser av reservdelar har vi skapat ultimata förutsättningar för att minimera stillestånd.

Tjänster

Vi utför service- och reparationsarbeten på de flesta truckmärken och gör självklart även brandinspektionskontroll samt gaffeltester.

Serviceavtal
Vi erbjuder serviceavtal till fasta servicepriser där vi, om önskat, kan ta över kontrollen av Era truckar. Med detta menar vi att vi ser till att trucken får service enligt gällande protokoll. Även gaffeltest och brandinspektionskontroll görs årligen enligt rekommendation från arbetsmiljöverket. Vi erbjuder även uppföljning av maskinerna där vi tillsammans med kunden kan göra en analys av kostnaderna samt åtgärdsprogram.

Kontakta oss om service

Service & lösningar

Köpa ny truck

Kolla in vårt utbud av nya Toyota truckar. Allt från den minsta lyftvagnen till den stora motviktstrucken.

Begagnade truckar

Vår nisch har alltid varit begagnade truckar levererade i nyskick och vi fortsätter i den andan.

Hyrlösningar

Vi erbjuder alla typer av truckar för uthyrning – allt från kort till lång tid. Vårt stora trucklager samt flotta…