En elektrisk låglyftare används för olika materialhanteringsapplikationer i de flesta butiker och lager. De flesta standardmodeller går också att använda i kylda miljöer. Med en bra elektrisk palltruck jobbar man effektivt och säkert med användarkomfort. En elektrisk låglyftare är oftast den första och billigaste typen av truck som ett mindre företag införskaffar.

 

En bra låglyftare är ett måste för att lasta av gods från lastbilar. De måste därför kunna fungera i alla typer av väder, allt från solsken till regn. Särskilt regn och snö innebär påfrestningar för elsystemet som då blir utsatt för fukt. Det finns idag många modeller som är särskilt utformade för att klara dessa påfrestningar med totalt vattentäta elsystem och helt vattentäta reglage. Denna typ av truck finns både för gående och åkande förare. De gående varianterna passar utmärkt när man bara behöver flytta gods kortare sträckor och det inte finns någon annan anledning att behöva åka på trucken. En åkande låglyftare är ett bra val om man behöver förflytta gods över längre sträckor.

Vill du veta mer?

Kontakta oss om du vill köpa en låglyftare eller vill veta mer om de olika modellerna.

Kontakta oss
Låglyftare

Service & lösningar

Behöver du hjälp med truckservice?

Vi utför service- och reparationsarbeten på de flesta truckmärken och gör självklart även brandinspektionskontroll samt gaffeltester.

Begagnade truckar

Vår nisch har alltid varit begagnade truckar levererade i nyskick och vi fortsätter i den andan.

Hyrlösningar

Vi erbjuder alla typer av truckar för uthyrning – allt från kort till lång tid. Vårt stora trucklager samt flotta…